Кредит готівкою кредити готівкою

    У новосибірському філії Банку Москви відбулася прес-конференція, на якій були підведені підсумки минулого року, озвучені плани на майбутнє, представлено нового керівника філії і розказано про те, чого чекають в банку від інтеграції з ВТБ.

Інтеграція Банку Москви в структуру банку ВТБ знаходиться вже у фінальній стадії і до травневих свят Банк Москви увіллється в ВТБ і стане основою роздрібного напрямку ВТБ. Можна взяти  кредит готівкою без проблем. Як запевнив віце-президент Банку Москви Мігель Маркарянц, клієнти Банку Москви ніяк це не відчують і продовжать обслуговуватися за поточними договорами в колишньому режимі. Що ж до символіки Банку Москви, то на перехідний період вона буде частково відображати елементи, притаманні Банку Москви, щоб люди візуально розуміли, що Банк Москви стає частиною банку ВТБ.

Також на прес-конференції представили нового директора філії Банку Москви. Ця посада цілком закономірно перейшла до раніше очолювала роздрібний блок бізнесу банку в регіоні.

Мігель Маркарянц, віце-президент Банку Москви, підкреслив: «Для нас цілком природно, коли керівники ростуть всередині банку. За два роки на посаді заступника керуючого з роздрібного бізнесу Олені вдалося вивести філія на перше місце по продажах серед міст-мільйонників. Упевнений, що на позиції керівника вона забезпечить виконання всіх поставлених перед філією завдань, як кредити готівкою онлайн. У 2016 році ключовим напрямком стане збільшення клієнтської бази переважно за рахунок реалізації зарплатних проектів. Поряд з цим ми будемо збільшувати продажі кредитів готівкою, депозитів, кредитних карт, а також особливу увагу приділимо продажу іпотечних кредитів ».

Підводячи підсумки роботи ведучого філії в роздрібній мережі Банку Москви в минулому році, на прес-конференції відзначили, що підрозділ заробило прибуток в розмірі понад 750 мільйонів рублів і показало відмінні результати як за показниками ресурсної бази, так і по зростанню кредитного портфеля.

Вигідний кредит готівкою Львів пропонується під низький відсоток.Таку позитивну динаміку Банк Москви продемонстрував всупереч протилежної негативної динаміки ринку в силу правильно обраної стратегії розвитку і збалансованої продуктової політики.