Чи можливо отримати кредит без відвідування банку?


Бувають ситуації, коли терміново потрібна деяка сума грошей, але бігати по банках, збираючи купу паперів, немає часу. Останнім часом завдяки розвитку інтернету, з'явилася можливість оформлення заявки, не виходячи з дому. Але, як і в будь-якій справі тут є свої тонкості.

Більшість пропозицій з оформлення кредиту, має на увазі тільки заповнення анкети через сайти банків. Але отримати бажану суму доведеться все-таки в офісі кредитної організації, представивши документи і підписавши кредитний договір.

Без відвідування офісу, кредит онлайн на карту можна отримати в деяких мікрофінансових організаціях. Потрібно всього лише оформити онлайн заявку і надати номер карти або QIWI гаманця. Буквально протягом години потрібна сума буде зарахована.

Власники зарплатних карт знаходяться в більш вигідному становищі. Банк, на рахунках якого зберігаються зароблені вами гроші, часто пропонує заздалегідь підписати пункт в договорі на обслуговування картки, що передбачає отримання позики через інтернет або телефонний дзвінок.

Це найкращий варіант з усього, що можна вибрати. По-перше, банк бачить фінансову ситуацію клієнта і завжди може забрати свої кошти під час вступу зарплати. Тому і кредит він видає швидко і без зайвих документів, перераховуючи гроші на карту. Та й відсотки по таких позиках зазвичай нараховуються набагато менші, ніж в інших випадках.

У більшості банківських пропозицій міститься деяка дезінформація. Заповнена через інтернет заявка швидко схвалюється. Співробітник банку навіть може зателефонувати і розповісти про передбачуване кредиті. Але це не означає, що прийшовши в офіс банку, ви отримаєте гроші на тих умовах, які були запропоновані. Якщо уважно прочитати виноску дрібним шрифтом під значком маленької зірочки, то і тут банк захистив себе від можливих збурень клієнтів. Там буде написано, що пропозиція не є публічною офертою і носить рекламний характер. На ділі це виглядає також як реклама дезінфікуючих засобів, які вбивають до 99% мікробів. Адже навіть якщо засіб вб'є всього один відсоток, то реклама виявиться правдивою. Так що і привабливий кредит від 15% річних без довідок та інших складнощів, виллється в 40% і 50%.